Tuk Tuk & drive clinic


Omgeving : Amsterdam
Duur : 2 uur exclusief extra’s
Groepsgrootte : Minimaal 12 personen, maximaal 40
(grotere groepen op aanvraag)
Prijs : vanaf € 49,- pp ex 21% BTW

Geschikt voor personeelsdag, teambuilding & relatie-event maar ook prima voor een leuke dag uit met familie of vrienden. In onze TukTuk clinic leert u niet alleen zelf rijden in zo’n spannende TukTuk maar maakt u bovendien een TukTuk toertocht door de mooie, groene polders rondom Amsterdam.

Het programma begint met een praktijkinstructie waarin u samen met uw collega’s, vrienden of andere groepsleden kennis maakt met de eigenwijze TukTuks. Één voor één maakt u op ons oefenparcours uw eerste tuk-meters. Altijd onder begeleiding van onze ervaren instructeurs. Omdat dit voor iedereen even onwennig is en meestal een geheel nieuwe ervaring zorgt dit voor veel hilariteit en is het ijs in de groep snel gebroken.

Nadat iedereen de gelegenheid heeft gehad om zich de basisvaardigheid TukTuk rijden aan te leren gaan we snel beginnen aan het leukste deel van het programma namelijk een mooie toertocht vanuit Diemen via Weesp, Nigtevecht, Vreeland en Abcoude. Over de dijken langs de Vecht en het Gein beleeft u Nederland op oosterse wijze. Een geheel nieuwe ervaring dus.
Duur & Locatie: het basis programma duurt 2 uur en start en finisht in Diemen.

Aan de TukTuk clinic kunnen groepen vanaf 12 tot 40 deelnemers meedoen vanaf € 49,- pp.
Mogelijke extra’s :

  • Uitbreiding TukTuk programma met 1 uur, meerkosten € 10,- pp
  • Teamopdrachten en “TukTuk games” meerkosten € 10,- pp
  • Start vanaf horeca locatie ‘boerderij Langerlust’ net buiten Diemen € 5,- pp
  • Ontvangst met koffie & cake € 7,50 pp
  • Pauzestop bij kaasboerderij met rondleiding en zelfgemaakt ijsje vanaf € 7,50 pp
  • Borrel en barbecue of buffet na afloop bij Langerlust prijs op aanvraag.

Voor groepen groter dan 40 deelnemers is het mogelijk om een combi programma te organiseren met extra activiteiten. In dit geval gaat een deel van de groep de tukTuk clinic doen en een ander deel bijvoorbeeld boot- of kanovaren, boogschieten etc. Halverwege het programma wordt dan gewisseld van activiteit. Prijs op aanvraag.