Traditional Thai Citytour


 

Met deze tour want u zich voor even in een grote stad ergens in Azië. Uw chauffeur komt voorrijden in een felgekleurde traditioneel Thaise tuktuk versiert met slingers en bloemen.

Ronkend en met veel plezier laat uw chauffeur u vervolgens de mooiste plekjes van amsterdam van dichtbij bekijken. Laverend tussen fietsers en taxi’s en soms misschien met een stukje busbaan erbij zorgt hij ervoor dat u in weinig tijd zoveel mogelijk van de stad kunt zien en meemaken.

De route brengt u langs alle bekende toeristische plekken en als u speciale wensen heeft over plaatsen die u wil bekijken of terrasjes waar u voorbij wil flaneren dan probeert de chauffeur dat mogelijk te maken.

PC Hooft straat met de TukTuk? Waarom niet, misschien kunt u nog even zwaaien naar Estelle of Gordon. Maar de kans is groter dat totaal onbekende mensen naar u zwaaien, gewoon omdat ze het zo leuk vinden een Tuktuk in Amsterdam.

Standaard start de city tour vanaf Nieuwmarkt of Museumplein. Maar op verzoek is elk startpunt binnen de ring van amsterdam mogelijk. De route voert u langs vele mooie punten van de stad en kan zelfs op verzoek worden aangepast aan uw wensen.

Duur : 1 tot 1½ uur exclusief extra’s
Prijs : vanaf € 59,- pp. excl. 21% BTW

Extra:

  • Aangepaste start/finish locatie (binnen ring Amsterdam) € 5,- pp.
  • uitbreiding met 1 uur € 10,- pp.
  • frans/Duits/spaanstalige gids € 10,- pp.