Family Tuk Tuk experience


Omgeving: Amsterdam
Duur: 4 uur
Groepsgrootte: Minimaal 4 personen
Prijs: € 245,- incl. BTW voor 4 personen

Tuk Tuk Company biedt bij haar thuishaven in Diemen een volledig programma aan voor uw dagje uit. Als alternatief voor de verre vakantie neemt u uw kinderen mee voor een dagje Thailand in Noord Holland.

Elke familie (of ander groepje van 4) krijgt de beschikking over een eigen TukTuk, pa en ma kruipen achter het stuur maar iedereen heeft een belangrijke taak om veilig en met succes op de bestemming te komen.

Tijdens het 3 uur durende programma Tuk Tuk rijden komt u alles over dit bijzondere Thaise wagentje te weten en beleeft u samen een spannende en leuke dag. Eerst krijgen de chauffeurs uit de groep instructie van een ervaren Tuk Tuk chauffeur en kruipen ze zelf achter het stuur van de ludieke driewieler op het speciale oefenparcours. De andere helft kan kijken naar de capriolen en krijgt uitleg over het parcours en de ‘bijzondere verrichtingen’.

Het is in het begin even wennen, maar na een paar kilometer waant u zich al een échte Tuk Tuk chauffeur. Na het oefenen voert u met uw team een aantal rijvaardigheidstesten uit, zoals blind inparkeren, ringsteken en slalommen.

En dan begint het echte werk met de speurtocht in de omgeving van Diemen, Driemond, Abcoude en Vreeland. In uw eigen Tuk Tuk manoeuvreert door een prachtig Hollands landschap omringd door water en wilgen. Onderweg voert u een aantal teamopdrachten uit en is er tijd voor een hapje, drankje en de broodnodige ontspanning.